torsdag 3 maj 2012

Tulpanfrossa

Jag älskar tulpaner. Varje höst planterar jag några nya sorter i vår trädgård - oftast köper jag tulpanlökarna sent på säsongen när man kan fynda dem riktigt billigt. Jag blandar tulpaner av alla de slag i färgskalan vitt, lila och svart. Sedan tidigare finns det tulpaner även i andra färger i vår trädgård och de får gärna vara kvar. Hitills har jag inte sett en enda tulpan, varken i vår eller andras trädgård, som jag inte tycker om! Nu har de tidigaste sorterna slagit ut här hemma, då är det verkligen vår.6 kommentarer:

Evasleva sa...

Vackert!!
Jag gillar speciellt den väldigt ljusa näst längst ner.

Supersöt orm!!

Mia sa...

Tulpaner är verkligen något man blir glad av . Jag hade helt glömt bort att jag planterat det i höstas och blev lyckligt överraskade när det stack upp massor av tulpaner lite här och var i trädgården nu på våren.

Trevlig helg

Louise sa...

Jag håller verkligen med dig!!! Tycker det är så himla fint med dessa lökväxter som påminner om att våren är här! /Louise

Denice sa...

ÅÅÅå vad fint! Jag satte ner ett gäng lökar i höstas, har inte vågat mig på tulpaner förut eftersom vi har så mycket rådjur här som äter allt. Men de har faktiskt klarat sig, så jag ska nog köpa ett nytt gäng till hösten, och hoppas på fortsatt tur.

Fiffiga Systrar sa...

Fantstiska tulpanbilder! Så fina! kram från oss

creando sa...

Tulpaner är verkligen så fina! Ett riktigt vårtecken :)

Kramar Kicki