torsdag 10 maj 2012

Våren är härlig men kort

Våren känns kort och lite stressig. Det är så mycket jag vill hinna med samtidigt som det är mycket på jobbet. Mina odlingar är eftersatta - och pallkragarna som jag ska odla i utomhus ska i år få byta plats - men det är ännu inte gjort, så inget har hittills blivit sått utomhus denna säsong.

Det är dags att skola om tomat- och chiliplantorna sedan länge. Det är mitt stora mål för veckan, att det ska bli gjort. Det är ju ett par stycken!


4 kommentarer:

annas alster sa...

Jag tycker också att våren kan kännas stressig med alla saker som faktiskt måste göras inom några veckor. Sen kan man ju bara vänta och skörda :) Fin vattenkanna, en sån har jag med! :)

HannasHörna sa...

Hej hej!

Tack så mycket! Det gick bra. Jag har skolat om i omgångar också. Mina tomater är supersmå om man jämför med de som man kan köpa nu. Men förhoppningsvis kommer det lite värme snart så att de växer till sig snart. Det är ju faktiskt bara maj:) Känn inte stress...

Kram

creando sa...

Det känns som att det inte riktigt har varit vår tycker jag. Och nu kan det kvitta. Nu kör vi sommar direkt tycker jag :)

Ha det fint!

Fiffiga Systrar sa...

Vi ligger oxå efter! Men det viktiga är att stanna upp och försöka njuta! Kram emelie och elin