torsdag 26 april 2012

Tröttmössa

Det blir tyst här igen. Sömnkaoset kom åter till oss, eller snarare det eskalerade ytterligare. Det lämnade oss aldrig. I natt panikskrek lilla T i fyra timmar - ingenting hjälpte. I morse åkte jag till jobbet med endast 2, 5 timmes nattsömn i bagaget. Det är inte hållbart, men vi har inget val. Vi försökte få hjälp via annan instans än special-BVC, men det verkar omöjligt. Vår lilla familj står själva i det här, och vi försöker göra vad vi kan för att ta oss igenom det. Återkommer när jag vet skillnad på upp och ned igen.

3 kommentarer:

hönapöna sa...

låter helt galet om ni inte kan få någon hjälp... vad säger barnläkarna?
Hoppas och ber för att det ska lösa sej snart, och att ni alla ska få sova!
Kram...

Sofia sa...

Jag tycker att det där låter HELT galet. Ni måste få hjälp! Kan ni inte få en remiss till BUP? I stockholm finns i alla fall barnpsykiatrer som forskar på barn och sömn. Kanske kan ni få en remiss?

Här är en artikel jag hittade om ett barn med sömnproblem http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/majas-somnproblem-holl-pa-att-knacka-familjen
Sen hittade jag någon gammal chat med sömnexperter på BUP som tipsade om att det kan vara nattskräck, alternativt att barnet har ont (och detta måste i så fall utredas)

Lycka till!

Evasleva sa...

Kram!