måndag 2 april 2012

Föredraget

Förra veckan höll jag föredrag om att blogga på biblioteket i staden där jag bor. Det gick bra. Det var ingen stor uppslutning av åhörare, men med stöd av en vän och personalen på biblioteket blev det ändå några stycken.

Jag var nervös innan, och ärligt talat inte särskilt sugen på att prata, men efteråt kände jag mig nöjd och ganska stolt över mig själv. Att jag dessutom fick en fin bok som tack, var ett extra plus.

Jag är bekväm med att skriva. Jag har alltid skrivit mycket, och förutom att blogga så skriver jag mycket i mitt jobb, främst artiklar. Men att tala inför grupp är något helt annat. Det är en roll jag inte är lika bekväm med ännu. Det är bra att utmana sig själv, och jag är glad att jag antog denna utmaning. Så om jag får liknande förfrågningar i framtiden så kan jag än lättare tacka ja. Det känns bra!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan bara säga att jag tycker att du var jätteduktig och förklarade på ett bra sätt vad en blogg är o varför du bloggar. Så, bra att du gjorde det - och som du själv skrev - en bra träning o tufft att utmana sig själv / erica

Fröken Pyssel sa...

Åh vad modig du är! Jätteduktig, och vad skönt att du känner dig stolt och kan våga tacka ja i framtiden också :-) Jag känner igen mig, har varit fruktansvärt nervös för att prata inför folk tidigare. Mått dåligt i veckor innan. I tisdags förra veckan hade jag en presentation för 20 studenter och jag var inte ett dugg nervös, det gick toppenbra. Jag vet inte varför det plötsligt vänt, kanske jag bara blivit äldre och inte orkar bry mig, kanske jag är för trött för att bry mig, eller så har det att göra med att jag är så trygg i det jag skulle presentera? Roligt känns det iaf!

Jossan sa...

Bra gjort! Man lär sig mycket av att hoppa in och göra även det man är lite osäker inför. :)

Jag skulle vilja tipsa om min sida där jag säljer smycken i silver, www.jvalleytwig.se , där är det dessutom 10% rabatt just nu :) Kika in där och hitta din favorit inför sommaren! :) GLAD PÅSK!

Anonym sa...

Det är en konst i sig själv att kunna prata inför folk, Du är inte ensam om att tycka sådat är jobbigt
Glad påsk

Evasleva sa...

Åh, nej jag missade! Jag hade velat vara där. Men verkligen bra jobbat!

Pysselpralinen sa...

Gud va modigt! Och väldigt bra gjort! Så skönt också att känna sig nöjd efteråt. Kanske fick du mersmak?:)