måndag 26 juli 2010

Tygfrossa

Jag måste ju visa mina senaste tyginköp som lovat. Jag passade på att gå till Ohlssons tyger när vi var i Karlstad. Det var rea, så jag shoppade loss. Det slutade med en stor kasse full med 11 olika tyger. Stora T valde ett av tygen, det grå med vita prickar, eftersom jag lovat att sy gardiner till hans kontor. Alla de andra tygen valde jag, och jag känner mig riktigt nöjd! Visserligen blev det många prickiga tyg, men det kan man väl inte ha för många av? Så fort semestern är slut blir det till att sy igen. Nu är dagarna fulla med utflykter och andra projekt, så det hinns inte riktigt med.
Idag har vi äntligen enats om en tapet till lilla Ts garderob, så nu är den beställd. Förhoppningsvis kommer den senare i veckan. Varken stora T eller jag har tapetserat någon gång, men jag lovar att visa bild på den underbara tapeten om vi lyckas få upp den på garderoben. Även denna tapet var för smal så vi måste dessutom lyckas skarva och mönsterpassa den snyggt.

1 kommentar:

Evasleva sa...

Man kan aldrig få för mycket prickar! Jag vill ha mer prickar! Nu är det flera gånger som jag saknat ett rött tyg med små vita prickar. Måste fixa det. Superfina tyger. Jag har det rosa-gul-blå randiga tyget :)