onsdag 21 juli 2010

Beslutsångest

Vi ska tapetetsera lilla Ts garderobsdörr. Vi har en trist vit standardgarderob i hennes rum som verkligen behöver piffas till. Det är svårt att hitta en tapet som känns rätt tycker jag. Stora T tycker att det bara är att bestämma sig, men jag håller inte med. Det måste kännas rätt. Jag vill ha något riktigt färgglatt som passar till rummets redan starka färger. Lilla Ts rum går i knallrosa, knallgrönt, svart och grått. Helst skulle jag vilja ha en tapet med djur - men INTE en barntapet i trist pastellfärg. Jag vet att jag hittade en tapet med apor och växter som jag verkligen tyckte om för något år sedan, men jag kan för allt i världen inte komma ihåg vem som gjort den. Ingen på tapetaffären där jag såg den kom heller ihåg den.. SUCK! Vi har hittat en tapet med flamingos som vi båda gillar, men den är bara 53 cm bred, och dörren är 60. Jag gillar verkligen tapeter från Pip Studio, men inte stora T. Någon som har ett tips eller två på en snygg och rolig tapet?

3 kommentarer:

Evasleva sa...

Vi tapetserade en hel vägg med garderober i vår förra lägenhet. Där gällde det också att skarva. Det gick bra.
http://evasleva.blogg.se/2008/october/sovrum.html

Fröken Pimpinett sa...

Ja, det går ju att skarva, men det känns så onödigt när det finns tapeter som är tillräckligt breda... Vi får se vad det blir. Att fatta beslut är jobbigt!

Evasleva sa...

Jo, det är klart att det är dumt att skarva i onödan men om alternativet är att inte tapetsra alls för att just den tapeten ni vill ha är 53 cm...