fredag 4 oktober 2013

Splittrade tankar

Det har varit en period då jag haft alldeles för mycket att göra på jobbet. Så jag känner mig tunn, nästan genomskinlig, som en deg som försöker täcka för stor yta. Och suddig i kanterna. Därför är mina tankar rätt fragmentariska just nu, men det kretsar kring bland annat:

New York
Om ett par veckor åker jag på min årliga resa med mamma och min syster. Som vanligt ska vi först hälsa på min bror J i New Haven ett par dagar, för att tillbringa resten av tiden på Manhattan. I år har jag bokat biljetter till Radio City Christmas Spectacular med the Rockettes. Showen sätts upp på Broadway för åttiofemte året i rad. Ska bli riktigt skoj! Har ni några andra tips på vad jag inte får missa i NY?
Stickning
Drömmer om att ha tid att sätta igång med något större och kanske lite mer avancerat projekt. Som kanske den här eller den här till den kommande bebisen. Nu blir det mest rutinstickning i form av raggsockor och halsdukar, som visserligen behövs, men inte känns alls lika spännande.
Renovering

Jag drömmer också om ett färdigt sovrum. I helgen drar vi igång renoveringen av vårt sovrum. Taket ska målas, väggarna tapetseras om och alla lister snickerier ska målas alternativs bytas ut. Jag längtar mest till det färdiga resulatet, vilket nog lär dröja ett tag.

Jag blev inspirerad av Mia,  så vi köpte likadana tapeter. Härliga och i lagom prisklass. Särskilt när jag vet att vi har ett hus på 350 kvadratmeter där de flesta rum behöver fixas till. Jag hade sedan länge bestämt att det skulle var fåglar på tapeten, och det blir det ju nu. Härligt!Hoppas ni får en underbar helg!

2 kommentarer:

Trådanten sa...

Snygg tapet ni valt! Hoppas orken kommer tillbaka till dig snart och att din arbetssituation blir mer uthärdlig! Kram

HönaPöna sa...

Vill också tapetsera med den där tapeten, så fin! Men mannen är inte med på noterna...
Tänker att flygresa + stickning är något som borde gå att kombinera. Eller...?! :-)