tisdag 22 oktober 2013

Gimo herrgård

Helgen på Gimo herrgård blev underbar - precis vad vi behövde. Vi har ätit en massa mat. Varje dag serverades underbart afternoon tea med en härlig buffé av scones, trekantssmörgåsar och kakor. På kvällarna åt vi trerätters. På morgonen åt vi god långfrukost. Vi har också vilat, läst och tittat lite på tv (vilket känns lyxigt då vi inte har tv hemma). På lördagen hade vi bokat varsin behandling på herrgårdens spa, vilket vi toppade med jacuzzibad utomhus med utsikt över sjön och bastu. Promenad och cykeltur har vi också hunnit med.

Gimo Herrgård var fint. All mat var god, men middagen var inte perfekt. Lite väl enkel mat, och trerättersmenyerna påminde om varandra när man stannade flera kvällar i rad. Afternoon tea var mumsigt. Behandlingarna var bra, och sjöstugan där de utfördes låg alldeles vid vattnet. Härligt! Utomhusbubbelbaden var också ljuvliga.

Att lilla T dessutom hade haft galet kul hos sin farmor och sen hos sin faster, fabror och kusiner var en extra bonus. En barnfri helg gör vi gärna om någon gång, även om det lär dröja nu när vi snart får tillökning. Det här kan vi leva på länge!

2 kommentarer:

HönaPöna sa...

Vi har också precis haft barnfri helg, verkligen välbehövligt! Och jag känner just sådär, att det var välbehövligt!

Sofia sa...

Åh underbart, känner mig lite avis faktiskt. ;-)