tisdag 31 januari 2012

Prinsesskronor på vift

Jag älskar att pyssla med min dotter. I helgen pratade vi om mössen i Disney on Ice, eftersom jag hittade en talrik på loppis med Musse på. Sedan kom vi in på prinsessor, som var årets tema på showen. Vi bestämde att vi skulle göra en prinsesskrona till var och en av oss i familjen.

Igår kväll var det pysseldags. Jag plockade fram papper, som jag lite snabbt klippte ut till formen av en krona. Lilltjejen dekorerade kronan med klistermärken. Tanken var att hon även skulle rita på kronan, men att klistra med klistermärken var nytt och mer spännande. När första kronan var färdigdekorerade häftade jag ihop den och satte fast ett resårband att ha under hakan. Lilla T provade kronan och konstaterade att kronan var mammas - "inte ha krona - mammas". Sen gjorde lilla T ytterligare en prinsesskrona, som pappa skulle ha. Sen var hon nöjd och redo att dricka välling.

2 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Piffig pappa;)

Vi har också pysslat papperskronor, men som "sluta med nappen"-present önskade sig lilla T "en riktig prinsesskrona, en som inte är i papper" ;)

Fröken Pyssel sa...

Haha, gulligt :-D