onsdag 6 april 2011

Sköna onsdag

Som ni kanske märkt brukar jag få några timmar egentid på onsdagseftermiddagarna, så även idag. Lyxigt! Jag tog en tur till en av loppisarna här i stan och gjorde några små fynd. Egentligen var jag på jakt efter ett par regnbyxor till lilla T, men kom hem med helt andra saker istället. Det fina påslakanet med apor på är jag galet förtjust i (färgerna stämmer inte på bilden. Det är mycket mer färgglatt i verkligheten). Det ska nog räcka till både klänning, kjol och ett lapptäcke!

3 kommentarer:

Sisters in Yarn sa...

Hej Kari!
Som du vet ska jag köpa symaskin och Gunilla sa att du gillade Janome. Vad har du för modell? Vad är det du gillar med den? Jag funderar på Decor Computer 4100 eller 4030.

Gudrun

Fröken Pimpinett sa...

Jag har en ganska enkel, men stabil modell - Janome Jeans. Jag älskar att den har lika kraftig motor som Pfaff, klarar tjocka lager med tyg och ALDRIG trasslar. Jag har haft den sen 2003 och den har verkligen aldrig strulat. Janome är ju prisvärda också!

Sisters in Yarn sa...

Appropå prisvärd så kostar den billigare av de två jag har tittat på hälften så mycket som Pfaffs motsvarande. Det är ju helkonstigt. Jag funderade först på att köpa motsvarigheten till Jeans, Pfafff nånting 3.0 för typ sextusen. Men så kan man få en med mycket mer teknik för 5500 om man köper Janome!