torsdag 4 november 2010

Frånvaro

Vilket uppehåll jag har haft! Flera dagar utan bloggande har gett mig abstinens, men frånvaron har sin förklaring. Jag lyckades självklart bli smittad av lilla Ts magsjuka. Jag har två fobier, att kräkas och så är jag löjligt rädd för duvor. Så de senaste dagarna har jag genomlidigt mitt personliga helvete. Det fattades bara att några duvor skulle attackera mig för att göra mardrömmer komplett! Lilla T fick tillbringa stor del av gårdagen med sin farmor så att jag kunde vila upp mig. Skönt! Tack snälla svärmor!

Denna vecka har jag även slutat amma. Det gillar inte lilla T som protesterar högt. Förhoppningsvis har hon vant sig snart. Lilla T har även lärt sig dricka välling. När mammas bröst inte längre finns att tillgå så har hon accepterat att slurpa i sig lite välling istället. Jättebra tycker vi!

Innan jag blev sjuk lyckades jag sy en julklänning och två dregglisar. Jag undrar lite hur mycket jag behöver sy till julmarknaden?


1 kommentar:

Evasleva sa...

StackarsStackars dig!

Vilken fin julklänning! Ja, hur mycket behöver man? Ingen aning.. Man vet ju inte om man kommer sälja något i huvudtaget. Vad gör man med det som blir över? Och säljer man bra är det ju tråkigt att ha för lite.