söndag 3 juni 2012

Sittpuff för katter?

Igår färdigställde jag äntligen en sittpuff som jag började sy fodral till för sisådär 2-3 år sedan. Skumgummikuben fick jag av stora Ts mormor och morfar ungefär då, och jag bestämde mig för att sy ett fodral som skulle matcha lilla Ts rum. Någonstans på vägen mot färdigt projekt tappade jag lusten.

Igår när jag tog tag i projektet igen, tog det inte särskilt lång tid till den var klar. Det var ju trots allt bara en sida kvar att sy, samt kardborrband så att fodralet enkelt kan sättas på och tas av. När jag visade lilla T sittpuffen blev hon inte det minsta imponerad, och slängde ett öga på den och fortsatte sjunga. Vår katt Dansa intog däremot gärna den nya möbeln, och vägrar nu låta någon annan nyttja den. Så, jag antar att det är en kattsittpuff jag sytt - de ni.Alla tyger kommer från Ikea.

9 kommentarer:

hönapöna sa...

hahaha... och fin blev den!

Denice sa...

Fin! Sittpuffar är bra grejer, men de tar ju lite plats hemma :-) Jag älskar sittpuffar i olika former och skulle gärna sy massor. I varje fall i tanken. Föresten, vart har du fått tag i vanligbasilika? Det lät väldigt spännande!

Trådanten sa...

Den blev superfin! En riktigt bra kattpuff!

hennihenni sa...

Ja men varför inte? Katter kan väl också behöva egna möbler - kanske de håller sig borta från de de inte borde vara i då... :)

Fröken Pyssel sa...

Den var ju jättefin! Vilken himla fin idé! Fick genast tärnings-idéer framför mig :-)

Sanna sa...

Helfräck! Och ja katten skall väl ha något eget också.. ;) hihi..

Kraaaaam
Sanna

Luna D Sign sa...

Det är skönt när man slutför projekt. Jag är väldigt bra på att börja men dålig på att slutföra.

Mira sa...

Fint blev det! Jag är också ute efter en sittpuff till min katt och har hittat dessa: http://www.etnodesign.se/sv/produkter/puffar/
Problemet är att de levereras utan fyllning. Vad fyller man en sittpuff med?

Fröken Pimpinett sa...

Å, tack Mira. Jag vet faktiskt inte vad man fyller en sådan sittpuff med. Jag fyllde ju min med skumgummi. Gå till en textilaffär och fråga! De borde ju veta.