tisdag 21 februari 2012

Fettisdag

Jag har aldrig kommit mig för att göra egna semlor förut - konstigt med tanke på hur mycket jag bakar. I år tog jag tag i saken och gjorde egna enligt detta recept (jag gjorde dock 16 semlor istället för 30, alltså lite större). Jag gillar att baka med kesella i degen, det blir så mycket saftigare tycker jag.

Idag slår jag på stort och äter två semlor. En på jobbet och en av mina hemgjorda. Mums!



3 kommentarer:

Malin på pastill.nu sa...

Hembakta semlor är ju så mkt godare! Jag brukar äta min mammas, men i år fick jag hålla till godo med köpesemlor :-)

Jag har köpt krympplasten på panduro. Ska skriva lite tips i ett inlägg senare i veckan :-)

Fiffiga Systrar sa...

mumsigt! Hembakat är det bästa! Vi önskar en fin kväll! / emelie och elin

Petra / Popetotrora sa...

Ja, det är stor skillnad på hembakta och köpta semlor! Om det är något som det verkligen är värt att ta sig tid att baka egna, så är det nog semlor.