söndag 27 november 2011

Ordning och reda

Från och med nu ska jag försöka få ordning och reda bland mina pysselgrejer - speciellt eftersom ett stort lass med ärvt pysselmaterial snart ska flytta in hemma hos mig. Igår sydde jag ett virknålsfodral, för att enkel organisera dessa. Båda tygen är loppisfyndade (en gardinkappa och ett örngott), och bandet köpte jag för länge sedan i vävstugan i Funäsdalen.


6 kommentarer:

hönapöna sa...

ååå... fint!

Evasleva sa...

Fint! spännande med allt nytt som kommer också.

Sofia sa...

Åh snyggt och inspirerande! Jag har alla stickor och virknålar i en systemetpåse, inte så kul ;-)

Det schackrutiga golvet: Vi valde den svarta som inte är helsvart utan lite nyanser i och samma med den ljusa, kommer inte ihåg vad den heter men den är inte helvit utan lite nyanser i. Den var jättegul när vi tog ut den ur förpackningen men det försvinner på en vecka eller två, det är tydligen linoljan som gör den gul (blev livrädd när jag öppnade förpackningen och trodde vi fått fel) :-) Spännande, lägg upp bild sen hur det blev!

Fröken Pyssel sa...

Tack snälla söta du för mönstret! Blev så glad så :-) Nu ska jag bara leta efter passande garn och ge mig på det hela :-D

Vilken jättefin virknålsförvaring. Har tänkt att göra just en sån där, men har inte hunnit ännu. Har samlat på mig hela 4 virknålar :-)

creando sa...

Vilket fint! Och vilken toppenidé. Den får jag nog knycka. Läggs till på listan över sånt jag vill göra :)
Kramar Kicki

Louise sa...

Vilket bra tips!! Det här får jag nog också ta och göra åt mig!! Mina virkbålar ligger slägda lite här och där, till sambons stora förtret :0) /Louise