tisdag 3 maj 2011

Sista veckan

Det här är min sista vecka som mammaledig. På måndag börjar jag på nytt jobb. Det ska bli spännande, läskigt och utmanande. Det blir säkert också riktigt roligt! Den här veckan är vi lediga tillsammans hela familjen. Underbart! Vi försöker fixa lite här hemma, hitta på roliga saker tillsammans samtidigt som jag förbereder mig för jobblivet. Jag har köpt lite nya kläder, vi tittar på en liten bil att pendla med och på torsdag ska jag få klippa mig. Det blir nog bra det här.

Jag måste också få skryta lite. Jag har nått mitt träningsmål! Inför det nya året lovade jag mig själv att börja träna regelbundet. Jag köpte gymkort och bestämde mig för att springa på löpband. Målet var att orka springa 5 km. Sakta men säkert har jag ökat distansen och idag sprang jag 5 km för tredje gången! Jag är nöjd.

2 kommentarer:

ANNAS ALSTER sa...

Va spännande med nytt jobb... är i den svängen jag med, var på intervju idag, spännande!

Kul med träningen också. Har kommit igång en dag i veckan på friskis, det känns bra och nu funderar jag på att börja springa lite :)

pysselpralinen sa...

Så spännande det låter med nya jobbet! Det låter som att du är bra förberedd.
Grattis till uppnått träningsmål, det är härligt när man känner att man orkar det man vill. Imorgon ska jag springa Vårruset i Växjö. Då blir det upp till bevis hur snabbt jag orkar ta mig runt 5 km.

Förresten måste jag bara kommentera dina underbara broderier som jag såg nu på bloggen! Wow! Jag blir inspirerad!